perjantai 23. joulukuuta 2016

Hallituksen varapuheenjohtaja 2017: Gurmann Saini

Moikka! Olen Gurmann Saini, lempinimeltäni Guru ja olen kulttuurituotannon fuksi Kauniaisista. Johdan ensi vuonna hallitusta varapuheenjohtajana, yhdessä puheenjohtaja Juuson kanssa.

 
Jo ennen opintojen alkua minulle oli selvää, että haen opiskelijakuntatoimintaan. Olin jo lukiossa mukana koulun opiskelijakuntatoiminnassa ja Suomen Lukiolaisten Liitossa. Halusin loogisesti myös vaikuttaa uuden koulun asioihin. Opiskelijakunnilla on iso mahdollisuus vaikuttaa opiskelijoiden, koulun ja jopa koko maan asioihin. Lähdin ensiksi innokkaana edustajiston vaaleihin, jotka menivät hyvin ja sain listani kärkisijan. Johtuen ehkä järjestötaustastani, halusin tehdä myös asioita konkreettisesti. Päätin näin ollen hakea hallitukseen. Minulle on todella tärkeää päästä vaikuttamaan asioihin ja haluan luoda myös parempaa työilmapiiriä. Näin päätin sitten hakea suoraan hallituksen varapuheenjohtajaksi. Minusta se oli oikea paikka toteuttaa itseään ja luoda parempaa opiskelijan arkea opiskelijatovereille.

Toivon toimivaa yhteistyötä kaikkien HUMAKOn ja Humakin toimijoiden väliltä. Uskon, että hyvällä kommunikaatiolla ja joukkuepelillä saamme aikaiseksi paljon uutta, ja voimme näin kehittää koko organisaatiota. Haluan kehittää HUMAKOsta aidon edunvalvontatahon. Se onnistuu vain ja ainoastaan, jos meillä on hyvää tiimipeliä ja yhteistyötä.

Tykkään todella paljon mausteikkaasta ruuasta, huonojen vitsien heittämisestä ja puhumisesta. Voin puhua vaikka mistä ja joskus suusta lentää erittäin spontaaneja vertauskuvia.

Viedään homma äärirajoille ja tehdään meidän HUMAKOsta kovempi, parempi ja avoimempi!

Jos tulee yhtään mitään mieleen, niin ottakaa ihmeessä yhteyttä. Tärkeintä on pitää kommunikaatiota yllä. Tule vetämän hihasta tai laita vaikka IG directin kautta viestiä.


Ja sitten se tärkein asia eli seuratkaa minua somessa:

IG: @gurmannsaini
twitter: @gurmannp
Snapchat: gurumann


Gurmann Saini,
HUMAKOn hallituksen varapuheenjohtaja 2017

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti