torstai 15. kesäkuuta 2017

Sopo bloggaa: Kesäevakko

HUMAKOn hallitus perinteisesti lähtee kesäevakkoon juuri ennen kesälomia. Evakkoon ei onneksi lähdetä sen takia, että meidät häädettäisiin jostain, vaan siksi, että pääsisimme hoitamaan viimeiset kevään työt ja tekemään katsauksen seuraavan syksyn hommiin sekä tietenkin sanomaan “heippa” hallituskavereille, koska jälleennäkeminen tapahtuu vasta elokuussa.

Tällä kertaa evakko suuntautui Serenan mökkeihin Espooseen, jossa vietimme viikonlopun. Ennen mökille siirtymistä, tapasimme rehtori Tapio Huttulan kanssa TKI-keskus Ilkassa ja keskustelimme ajankohtaisista asiosta ammattikorkeakoulukentältä. Lisäksi viikonlopun aikana aloimme myös hallitusvoimin askartelemaan mini-Hjördiksiä, joiden on tarkoitus lähteä maailmanvalloitukseen syksyllä...

Illanviettojen ja hauskojen pelien lomassa me tehtiin myös paljon työtä. Puhuttiin muun muassa Opku6-projektin etenemisestä, johon voi tutustua lisää täältä. Käytiin hallituksen tiimien kevään kuulumiset lävitse, sekä tutkittiin EU:n tietosuojauudistusta ja sen vaikutusta HUMAKOn toimintaan. Testailimme myös HUMAKO-kiertueelle tulevia rasteja. Reissun kohokohta oli kaikille varmastikin HUMAKO-kiertueen mainoskuvaukset. Voin sanoa, että kukaan hallituksen jäsenistä ei jäänyt kastumatta.

Osa hallituksesta jäi evakon loputtua vielä surinoimaan Serenaan, mutta minä lähdin takas Jyväskylään, lössähdin sohvalle ja aloin miettimään kesää, kesäopintoja tietenkin unohtamatta. Mutta nyt haluan toivottaa oikein hyvää kesää kaikille!


- Mikko Koivisto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti