torstai 30. marraskuuta 2017

Edustajiston 2018 varapuheenjohtajan esittely

On taas  se aika vuodesta kun ensimmäiset opintopisteet  alkavat ropista opintokorttiin, ja viimeisiä rutistuksia deadlineineen ahkeroidaan loppuun

Ensimmäinen lukukausi alkaa olla lopuillaan ja pian on aika rentoutua  jouluherkkujen parissa ja palkita itsensä syksyn aherruksesta.

Itselleni se antaa oivallisen mahdollisuuden tarkastella kuinka paljon on ehtinyt tapahtumaan sen jälkeen kun aloitin opintoni Humakissa.

Ennen nykyistä yhteisöpedagogin fuksivuotta, aloitin viittomakielentulkin opinnot, joiden aikana moninaisista syistä päädyin vaihtamaan koulutusalaa. Sieltä eväiksi jäivät kuitenkin tapa katsoa yhdenvertaisuutta ja esteettömyyttä aivan uusin silmin, sekä syvempi ymmärrys kulttuurien todellisesta moninaisuudesta.  Paikallistoiminnan puolella olen toimin vertaistutorina ja Kauniaisten kampuksen tutorvastaavana. Nyt uusien tuulien puhaltaessa jännittää, hyvällä tavalla.

Olen innoissani tulevasta vuodesta edustajiston varapuheenjohtajana ja odotan jo hihat käärittynä uusia haasteita ja mahdollisuuksia luoda uutta. Olen myös todella kiitollinen että työparinani toimii kokenut konkari opiskeljakunta kentältä, tiedän voivani oppia Theolta erittäin paljon matkan aikana.

Tänä lukuvuonna pyörin siis vähän siellä sun täällä, joten saatamme törmätä useinkin.


Iloisin terveisin,


Elina Hynynen

elina.hynynen@humako.net

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti